- Autor: Thomaska
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Gorgonzola 48% | 200 |
Cappelletti | 300 |
Olej řepkový | 6 |
Smetana na vaření 12% | 175 |
Smetana ke šlehání 33% | 250 |
Cibule | 108 |
Mouka špaldová celozrnná | 28 |
Dochucovadla:
Pepř,sůl
Energetická hodnota celkem: 11577 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 182,
Sacharidy (g): 191,
SAFA (g): 115,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 3859 kJ
Bílkoviny (g): 28.7, Tuky (g): 60.7, Sacharidy (g): 63.7, SAFA (g): 38.3, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Cappelletti vařit dvě minuty, omáčku zvlášť, osmažíme cibuli, přidáme gorgonzolu a smetanu, pepř, sůl a ke konci zajistíme moukou s vodou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.