TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

bublanina z remosky

Zpět
  • Autor: Mikrob203
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

vanilkový cukr, prášek do pečiva

Energetická hodnota celkem: 6327 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 73, Sacharidy (g): 180, SAFA (g): 10, Cukry (g): 103, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 791 kJ

Bílkoviny (g): 3.9, Tuky (g): 9.1, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 12.9, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

2 žloutky s cukrem šleháme do pěny, přidáme olej a opět prošleháme.Přidáme ostatní suroviny a promícháme nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Těsto dáme do vymazané a vysypané formy (nemusí to být remoska recept je na formu v průměru 25cm) Poklademe ovocem a upečeme. Vejce 2 ks

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři