TOPlist
Sledujte nás:

Ryba s bramborem, cibulí, sýrem a salátem

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, koření na ryby, ocet, stevie

Energetická hodnota celkem: 1495 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Rybu pokapeme citronem a necháme odpočinout. Na oleji trochu opečeme na půlkolečka nakrájenou cibuli, přidáme rybu, kterou posypeme kořením na ryby. Opečeme z obou stran. Na konec na porci ryby dáme opečenou cibuli, trochu kečupu a sýr. Necháme trochu zapéci. Podáváme s bramborem a salátem. Salát: ledový salát, papriku nakrájíme, mrkev nastrouháme. Zálivku uděláme z vody, octa a dosladíme stevií. Zamícháme a necháme odležet. Lze použít jakoukoliv jinou rybu nebo filé.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři