- Autor: Janina22k
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 300 |
Sumeček africký | 100 |
Salát ledový | 50 |
Pecorino Romano | 10 |
Pažitka | 10 |
Paprika červená | 25 |
Olej slunečnicový | 4 |
Mrkev | 20 |
Kečup | 5 |
Cibule | 20 |
Brambory (syrové) | 150 |
Dochucovadla:
Sůl, koření na ryby, ocet, stevie
Energetická hodnota celkem: 1495 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Rybu pokapeme citronem a necháme odpočinout. Na oleji trochu opečeme na půlkolečka nakrájenou cibuli, přidáme rybu, kterou posypeme kořením na ryby. Opečeme z obou stran. Na konec na porci ryby dáme opečenou cibuli, trochu kečupu a sýr. Necháme trochu zapéci. Podáváme s bramborem a salátem. Salát: ledový salát, papriku nakrájíme, mrkev nastrouháme. Zálivku uděláme z vody, octa a dosladíme stevií. Zamícháme a necháme odležet. Lze použít jakoukoliv jinou rybu nebo filé.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.