- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celé (syrové) | 110 |
| Přírodní Čerstvý sýr | 120 |
| Hollandia Selský jogurt bílý | 180 |
| Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
| Vločky ovesné | 15 |
| Mouka špaldová celozrnná | 60 |
| Kypřící prášek do pečiva | 7 |
| Rajčata sušená v oleji | 50 |
Dochucovadla:
paprika, pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 4045 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 337 kJ
Bílkoviny (g): 3.9, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







