TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí maso na Ajvaru

Zpět
  • Autor: Peskovavero
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4732 kJ

Bílkoviny (g): 100, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 23, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 15

Energetická hodnota na 1 porci: 1183 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 3.8

Postup přípravy

Maso pomažeme nastrouhaným česnekem, posolíme a zprudka opečeme na sádle, zalejeme horkou vodou a přidáme sklenici Ajvaru. Vše v papiňáku. Zavřeme a asi 45-60 minut na mírném ohni vaříme. Po otevření dochutíme. Podáváme s rýží natur.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři