- Autor: Brusina
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 40.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík tukový průměr | 250 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Hovězí maso přední průměr (syrové) | 650 |
Vepřová krkovice (syrová) | 1500 |
Uzená vepřová žebra | 400 |
Pórek | 200 |
Česnek medvědí | 100 |
Česnek | 60 |
Cibulka jarní | 100 |
Droždí čerstvé lisované | 42 |
Jedlá soda | 10 |
Vejce celé (syrové) | 450 |
Sůl | 5 |
Energetická hodnota celkem: 31691 kJ
Bílkoviny (g): 588,
Tuky (g): 471,
Sacharidy (g): 223,
SAFA (g): 203,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 23
Energetická hodnota na 1 porci: 792 kJ
Bílkoviny (g): 14.7, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 5.6, SAFA (g): 5.1, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.