- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 5
- STOB recept
- Porce: 1.00
Chybí vám v jídelníčku ryby? I nakládané se počítají! Vyzkoušejte tuhle extra rychlou večeři z pár surovin.
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rajčata | 200 |
| Cibule | 20 |
| Olej olivový | 8 |
| Sleď marinovaný v octovém nálevu | 80 |
| Chléb kváskový průměr | 60 |
Dochucovadla:
pažitka
Energetická hodnota celkem: 1399 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Krajíc chleba opečeme na sucho na pánvi nebo v topinkovači a pokapeme olivovým olejem. Poklademe marinovanými sledi, plátky rajčat a tenkými plátky cibule. Dozdobíme nasekanou pažitkou. Bokem si ještě připravíme samostatný zeleninový salát (například z rajčat a cibule), aby jídlo obsahovalo dostatek zeleniny.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






