- Autor: Zuz
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 500 |
Rajčata konzervovaná | 800 |
Fazole chilli Bon menu Bonduelle | 400 |
Cibule | 60 |
Kukuřice mražená | 60 |
Knorr Bohatý bujón kuřecí (hotový výrobek) | 88 |
Voda | 1500 |
Dochucovadla:
1/2 lžíce mild chilli 1/2 lžičky mletého římského kmínu 1/2 lžičky uzené papriky Trocha mletého pepře Možno dát 1/4 kadetského pepře pro ostrost
Energetická hodnota celkem: 5038 kJ
Bílkoviny (g): 146,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 93,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 630 kJ
Bílkoviny (g): 18.3, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 11.6, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 7.1, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Nakrájet cibuli. přidat zbylé potraviny do pomalého hrnce. A nechat vařit na 4 hodiny na vysokou teplotu, nebo 8 hodin na nízkou. Kuře natrhat. Podávat s avokádem, tortillovými chipsy, sýrem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.