- Autor: antoninpetras
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 20 |
Olej olivový | 20 |
Brambory vařené (solené) | 400 |
Cibule | 100 |
Hrášek sterilovaný průměr | 150 |
Řepa červená | 500 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3422 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 119,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 23
Energetická hodnota na 1 porci: 285 kJ
Bílkoviny (g): 1.9, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 9.9, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 1.9
Postup přípravy
Ve slané vodě uvařenou (cca 1,5h) červenou řepu (může být koupená vařená, ne na kostičky sterilovanou ve sladkokyslelém nálevu) nakrájíme na kostičky. Přidáme hrášek, na jemno cibulku, nakrájené vařené brambory (jako na salát). Můžeme přidat bylinky (hladkolistou petržel, kopr). Sůl, pepř podle chuti a zakápnout olivovým olejem. Hotovo....
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.