- Autor: Katerinafitlova
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 150 |
Vločky ovesné | 100 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 |
Kypřící prášek do pečiva | 3 |
Sůl | 0.2 |
Energetická hodnota celkem: 5798 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 223,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 290 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 11.2, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.