- Autor: Cibule230112
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 80 |
Mouka pohanková | 100 |
Mrkev | 100 |
Jablko | 80 |
Erythritol | 35 |
Olej řepkový | 30 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 120 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Energetická hodnota celkem: 5113 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 141,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 639 kJ
Bílkoviny (g): 5.1, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 17.6, SAFA (g): 2.9, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Rozmixujeme vločky, přidáme pohan mouku, prášek do pečiva, kakao, erythrol a perníkové koření. Dále přidáme 2 žloutky, 2 lžíce oleje, kefír, nastrouhanou mrkev a jablko. Nakonec sníh ze 2 bílu. Upect ve střední remosce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.