TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Rychlé rizoto s tofu a kimchi

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • STOB recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3973 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 111, SAFA (g): 8, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1987 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 55.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Rýži uvaříme. Tofu pokrájíme na kostky. Rozpálíme pánev, přidáme trochu řepkového oleje a opečeme tofu, dáme ho stranou z pánve. Na stejnou pánev přidáme uvařenou rýži a chvíli opékáme. Do rýže rozklepneme jedno vejce a na pánvi s rýži dobře promícháme. Stáhneme z plotýnky, do pánve přidáme opečené tofu, kimchi, promícháme a můžeme servírovat.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři