- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rýže jasmínová (v suchém stavu) | 110 |
| Tofu uzené průměr | 160 |
| Vejce celé (syrové) | 110 |
| Kimchi | 350 |
| Olej řepkový | 5 |
Energetická hodnota celkem: 3973 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 111,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1987 kJ
Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 55.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Rýži uvaříme. Tofu pokrájíme na kostky. Rozpálíme pánev, přidáme trochu řepkového oleje a opečeme tofu, dáme ho stranou z pánve. Na stejnou pánev přidáme uvařenou rýži a chvíli opékáme. Do rýže rozklepneme jedno vejce a na pánvi s rýži dobře promícháme. Stáhneme z plotýnky, do pánve přidáme opečené tofu, kimchi, promícháme a můžeme servírovat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






