- Autor: Aaandrejka
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 110 |
Vločky ovesné průměr | 20 |
Voda | 1300 |
Brambory rané | 100 |
Květák | 220 |
Mrkev mražená | 35 |
Dochucovadla:
Sůl, drcený kmín
Energetická hodnota celkem: 1537 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 256 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.