TOPlist


Domácí salát Coleslaw

  • Uživatelský recept
  • Autor: sediva.p
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zelí bílé hlávkové500
Mrkev240
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr250
Smetana na vaření 10 % tuku průměr100
Oleje (všechny druhy)4

Energetická hodnota celkem: 3244 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 52, Sacharidy (g): 61 SAFA (g): 33 Cukry (g): 43 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 649 kJ

Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 10.4, Sacharidy (g): 12.2 SAFA (g): 6.6 Cukry (g): 8.6 Vláknina (g): 4.2 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Nastrouhané čerstvé bílé zelí (500 g) osoléme opepříme zalijeme (4 g) oleje necháme chvilku (zelí trochu změkne)mezitím oloupeme mrkev (240 g) nastrouháme rovnou na zelí zalijeme smetanou na vaření (1 dcl) přidáme 1 x zakysanou smetanu.Podle chuti dosolíme nebo opepříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma