- Autor: jirinasob
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapary | 40 |
Celer řapíkatý | 80 |
Mrkev | 160 |
Ančovičky - filety | 20 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 260 |
Telecí plec | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 6374 kJ
Bílkoviny (g): 267,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1062 kJ
Bílkoviny (g): 44.5, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.