TOPlist


Dyňová pánev

  • Uživatelský recept
  • Autor: Agasi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Dýně370
Cibule140
Mrkev100
Olej palmojádrový, kokosový3

Energetická hodnota celkem: 927 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 43 SAFA (g): 3 Cukry (g): 26 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 464 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 21.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 6.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

koriandr

Postup přípravy

Cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka, vydlabanou a očištěnou dýni hokaido i se slupkou nakrájíme na kostičky o hraně 1-1,5cm, orestujeme na pánvi na trošce kvalitního oleje, okořeníme asi 1čl koriandru sušeného, podlijeme asi 1dcl vody a dusíme cca 15minut pod poklicí za občasného zamíchámí do změknutí dýně. Používáme jako teplou přílohu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma