TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dyňová pánev

Zpět
  • Autor: Agasi
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Dýně370
Cibule140
Mrkev100
Olej palmojádrový, kokosový3

Dochucovadla:

koriandr

Energetická hodnota celkem: 927 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 43, SAFA (g): 3, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 464 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka, vydlabanou a očištěnou dýni hokaido i se slupkou nakrájíme na kostičky o hraně 1-1,5cm, orestujeme na pánvi na trošce kvalitního oleje, okořeníme asi 1čl koriandru sušeného, podlijeme asi 1dcl vody a dusíme cca 15minut pod poklicí za občasného zamíchámí do změknutí dýně. Používáme jako teplou přílohu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři