- Autor: Berysvob
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Cibule | 100 |
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 500 |
Vejce celá průměr | 160 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 9237 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 422,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2309 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 105.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Osmažíme cibulku, vhodíme uvařenou rýži parboiled a nakonec vmícháme vejce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.