- Autor: podzemsky
 - Doba přípravy (min.): 15
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Zelí čínské | 500 | 
| Cibule | 50 | 
| Celer bulva | 350 | 
| Mrkev | 300 | 
| Sůl | 5 | 
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 10 | 
| Olej palmojádrový, kokosový | 5 | 
Dochucovadla:
sůl pepř olivový olej zakysaná smetana
Energetická hodnota celkem: 1940 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 16, 
                                                        Tuky (g): 5, 
                                                        Sacharidy (g): 86,
                                                        SAFA (g): 4,
                                                        Cukry (g): 56,
                                                        Vláknina (g): 22,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 485 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
- půlka čínského zelí - půlka bulvy celeru (střední) - tři mrkve - jedna cibule
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






