- Autor: leonaz
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mrkev | 156 |
| Máslo čerstvé | 44 |
| Mouka pšeničná hladká | 45 |
| Cibule | 53 |
| Petržel - kořen | 76 |
| Petržel - nať | 10 |
| Celer bulva | 149 |
| Brambory (syrové) | 424 |
| Česnek | 30 |
| Bujón průměr (hotový) | 26 |
Energetická hodnota celkem: 4423 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 158,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 737 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 26.3, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






