TOPlist


Italske risotto

  • Uživatelský recept
  • Autor: Tereza Hyksova
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule100
Rýže Arborio (v suchém stavu)150
Víno bílé suché200
Máslo čerstvé50
Klobása moravská200
Rajčata sušená v oleji30
Voda, minerální vody bez příchutě500
Parmezán 25%80

Energetická hodnota celkem: 8439 kJ

Bílkoviny (g): 67, Tuky (g): 122, Sacharidy (g): 158 SAFA (g): 67 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 4220 kJ

Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 61, Sacharidy (g): 79 SAFA (g): 33.5 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 3.5

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma