- Autor: Lin..
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuřecí prsa bez kůže | 120 |
| Těstoviny (uvařené) | 550 |
| Mrkev | 80 |
| Zelí bílé hlávkové | 80 |
| Salát hlávkový | 190 |
| Majonéza (Spak) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 6127 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 175,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1532 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 43.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






