- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Klíčky mungo | 80 |
| Cibule | 32 |
| Červená řepa | 150 |
| Česnek | 4 |
| Mrkev | 66 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 100 |
| Zelí čínské | 245 |
| Zázvor | 20 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 6 |
| Celer bulva | 68 |
Dochucovadla:
soľ, rasca, majoránka, feferonky
Energetická hodnota celkem: 1158 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 232 kJ
Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na suchoi smažíme cibuľku,cesnak,zázvor, mrkvu kaleráb a cviklu pokrájané na rezance, , podlejeme horúcou vodou, posolíme, pridáme rascu, majoránku a dusíme asi 8 minút, nakoniec zamiešame pokrájanú čínsku kapustu a petržlenovu vňať a ešte chvíľu podusíme kým je zelenina polomäkká.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







