- Autor: Zlatko
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Voda, minerální vody bez příchutě | 1350 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
| Brambory zimní | 240 |
| Zeleninová směs hrášek + mrkev | 354 |
| Houby čerstvé průměr | 200 |
| Mouka pšeničná hladká | 40 |
| Cibule | 64 |
| Česnek | 17 |
| Celer bulva | 63 |
| Zelí bílé hlávkové | 196 |
| Červená řepa | 126 |
| Vejce celá průměr | 54 |
| Petržel - nať | 10 |
Dochucovadla:
sůl, majoránka, petržel zelená
Energetická hodnota celkem: 4188 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 151,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 50,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1047 kJ
Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 37.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 12.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







