TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí se sušenými rajčaty a bazalkou

Zpět
  • Autor: Terys66
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 8458 kJ

Bílkoviny (g): 118, Tuky (g): 81, Sacharidy (g): 197, SAFA (g): 37, Cukry (g): 48, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1410 kJ

Bílkoviny (g): 19.7, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 32.8, SAFA (g): 6.2, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Ze sušených rajčat slijeme olej do rozehřáté pánve, na něm orestujeme cibuli (nakrájená na drobno) s česnekem (nakrájíme si ho na plátky), dokud cibule nezesklovatí, pak na ni nasypeme kuřecí maso a posypeme kořením na kuře, opečeme kuřecí kostičky do zlatova. Nakrájíme si sušená rajčata i čerstvá rajčata, nejprve přidáme ty sušená a po 5 minutách přidáme čerstvá. Nakrájíme na drobno petrželku s bazalkou a přisypeme do směsi. Podlijeme smetanou a necháme směs provařit, aby se všechny chutě promísily. Kuskus uvaříme dle návodu a podáváme jako přílohu ke směsi. Na závěr směs dochutíme solí a pepřem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři