- Autor: Bubusajda
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 3000 |
Brambory (syrové) | 370 |
Ostravská klobása | 80 |
Cibule šalotka | 40 |
Vločky jáhlové | 10 |
Sůl | 10 |
Česnek | 10 |
Dochucovadla:
sůl, bobkový list, nové koření, pepř - celý, majoránka, česnek
Energetická hodnota celkem: 2530 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 81,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 633 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 20.3, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Nadrobno nakrájené brambory vaříme v osolené vodě s kořením (bobkový list, nové koření, pepř - celý, majoránka). Následně přidáme cibulku zpěněnou na klobásce. Na závěr zahustíme jáhlovými vločkami a přidáme namačkaný česnek. Celé chvilku provaříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.