- Autor: www.meggle.cz
- Doba přípravy (min.): 50
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuře bez kůže průměr | 480 |
| Rajčata Cherry | 100 |
| Paprika žlutá | 100 |
| Chřest | 100 |
| Mrkev | 200 |
| Fazolky | 200 |
| Solamyl bramborový škrob | 10 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Cottage Cheese bílý (Meggle) | 180 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
| Máslo čerstvé | 30 |
| Houby čerstvé průměr | 120 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, čerstvá bazalka
Energetická hodnota celkem: 6110 kJ
Bílkoviny (g): 143,
Tuky (g): 67,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1528 kJ
Bílkoviny (g): 35.8, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Kuřecí maso podélně rozřízneme, naplníme směsí Meggle Cottage Cheese, hub, vejce, koření, solamylu a bazalky. Prsa přeložíme do původního tvaru, osolíme a opepříme. Maso zprudka opečeme na oleji, přidáme máslo a dáme do trouby předehřáté na 190 C dopéct na cca 10 minut. Podáváme se sezónní zeleninou, lehce podušenou na másle.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






