- Autor: cobik
 - Doba přípravy (min.): 60
 - Uživatelský recept
 - Porce: 1.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Olej olivový | 5 | 
| Mrkev | 150 | 
| Hovězí maso zadní průměr | 100 | 
| Cibule | 50 | 
Dochucovadla:
Sůl, pepř, citrón
Energetická hodnota celkem: 1101 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 22, 
                                                        Tuky (g): 10, 
                                                        Sacharidy (g): 20,
                                                        SAFA (g): 5,
                                                        Cukry (g): 12,
                                                        Vláknina (g): 6,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji, přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, osolíme, opepříme a restujeme. Podlijeme vodou a dusíme. Až je maso měkké, přidáme nakrájenou na kostičky mrkev a také podusíme do měkka, nakonec zakápneme citrónem. podáváme s vařeným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






