TOPlist
Sledujte nás:

Květáková

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

kurkuma, kmín, polévkové koření, medvědí česnek, bylinková sůl, voda cca 1,4

Energetická hodnota celkem: 1699 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 41, SAFA (g): 14, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 154 kJ

Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 3.7, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Nakrájíme cibulku a osmahneme ji. Přidáme nakrájený květák, zalijeme vařící vodou a přidáme zeleninový vývar v kostce a koření. Z másla a mouky uděláme jíšku. Když je květák téměř měkký, přidáme jišku do polévky a necháme chvíli povařit. Na talíř dáme nastrouhaný sýr a zalijeme polévkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři