- Autor: akrehu
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 500 |
Kuřecí krky s kůží | 200 |
Kuřecí křidélka s kůží | 50 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2500 |
Sůl | 5 |
Koření průměr | 5 |
Vejce celá průměr | 30 |
Cibule | 60 |
Česnek | 20 |
Mrkev | 200 |
Petržel - kořen | 70 |
Celer bulva | 70 |
Strouhanka | 180 |
Štíhlé nudle | 200 |
Dochucovadla:
majoránka, bobkový list, pepř, nové koření
Energetická hodnota celkem: 9922 kJ
Bílkoviny (g): 169,
Tuky (g): 91,
Sacharidy (g): 206,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1654 kJ
Bílkoviny (g): 28.2, Tuky (g): 15.2, Sacharidy (g): 34.3, SAFA (g): 6.7, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.