- Autor: sokolikova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mrkev | 200 |
| Celer bulva | 200 |
| Červená řepa | 250 |
| Zelí bílé hlávkové | 600 |
| Olej olivový | 4 |
| Ocet Balsamico | 2 |
Energetická hodnota celkem: 1983 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 94,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 397 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 18.8, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 11.2, Vláknina (g): 7.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu očistit,umýt a nastrouhat na nudličky.Přidat oliv.olej,ocet balsamico,pepř.Promíchat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






