- Autor: keepinka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cuketa | 130 |
Rajčata | 210 |
Brambory vařené | 220 |
Mrkev | 125 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 250 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Zázvor | 5 |
Dochucovadla:
1/4 lzicky horccineho seminka, 1/4 lzicky kminu, 1/4 lzicky kurkumy, 1 lzicka koriandru, 1 lzicka chilli
Energetická hodnota celkem: 1470 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 368 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji osmahneme horcicna seminka a kmin. Pridame brambory a mrkev na kosticky, pripadne muzeme i cesnek (pokud chceme. Prikryjeme poklickou a nechame brambory a mrkev trochu zmeknout. Pote pridame na kosticky nakrajena rajcata a cuketu a zbytek koreni. Zalijeme trochou vody, priblizne 200-250 ml a chvili dusime. Pote odkryjeme a nechame vetsinu tekutiny odparit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.