TOPlist


Zeleninove sabji

  • Uživatelský recept
  • Autor: keepinka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cuketa130
Rajčata 210
Brambory vařené220
Mrkev125
Voda, minerální vody bez příchutě250
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Zázvor5

Energetická hodnota celkem: 1470 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 65 SAFA (g): 1 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 368 kJ

Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 16.3 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 4.3 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

1/4 lzicky horccineho seminka, 1/4 lzicky kminu, 1/4 lzicky kurkumy, 1 lzicka koriandru, 1 lzicka chilli

Postup přípravy

Na oleji osmahneme horcicna seminka a kmin. Pridame brambory a mrkev na kosticky, pripadne muzeme i cesnek (pokud chceme. Prikryjeme poklickou a nechame brambory a mrkev trochu zmeknout. Pote pridame na kosticky nakrajena rajcata a cuketu a zbytek koreni. Zalijeme trochou vody, priblizne 200-250 ml a chvili dusime. Pote odkryjeme a nechame vetsinu tekutiny odparit.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma