- Autor: Lenibear
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mrkev | 200 |
| Cuketa | 300 |
| Tuřín | 300 |
| Zelí bílé hlávkové | 400 |
| Petržel - kořen | 150 |
| Rajčata konzervovaná | 240 |
| Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 255 |
| Strouhaný cheddar | 80 |
| Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 100 |
Dochucovadla:
---
Energetická hodnota celkem: 5823 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 204,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 74,
Vláknina (g): 59,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1456 kJ
Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 18.5, Vláknina (g): 14.8, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






