- Autor: kolly
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Krůtí prsa bez kůže | 300 |
| Salát římský | 200 |
| Česnek | 5 |
| Dijonnaise (Hellmann´s) | 5 |
| Olej olivový | 100 |
| Žloutek | 10 |
| Ančovičky - filety | 10 |
| Parmezán 25% | 15 |
Energetická hodnota celkem: 5604 kJ
Bílkoviny (g): 80,
Tuky (g): 112,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 55,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2802 kJ
Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 27.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






