TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

čočková polévka

Zpět
  • Autor: petas0
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 14.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř mletý, majoránka, celý pepř, nové koření, bobkový list

Energetická hodnota celkem: 10681 kJ

Bílkoviny (g): 137, Tuky (g): 79, Sacharidy (g): 320, SAFA (g): 18, Cukry (g): 35, Vláknina (g): 108, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 763 kJ

Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 22.9, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 7.7, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Uzené vepřové koleno povaříme s mrkví, novým kořením, bobkovým listem a celým pepřem (cca 45 minut). V kastolu si na oleji orestujeme cibulku a přidáme mouku, hned zalijeme vývarem z kolena. Přidáme čočku (namočenou na 30 minut v horké vodě), vaříme do měkka, přidáme uvařenou na kostičky nakrájenou mrkev a kus libového masa z kovena, přidáme prolisovaný česnek. Dochutíme solí, pepřem, majoránkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři