- Autor: lenkasparova
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 800 |
Vejce celá průměr | 55 |
Krupice kukuřičná | 30 |
Mouka pšeničná hladká | 120 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 10900 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 158,
Sacharidy (g): 252,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1557 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 22.6, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 3.9, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.