- Autor: andyandy1
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 14 |
Vejce celá průměr | 60 |
Meruňky kompotované | 100 |
zlatá haná | 4 |
Tvaroh tučný průměr | 40 |
Tvaroh odtučněný průměr | 40 |
Jáhly (v suchém stavu) | 66 |
Energetická hodnota celkem: 2398 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 83,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
jáhly spařit pak uvařit, žloutek ušlehat s cukrem a přidat traroh + pokrájené merunky, přidat sníh a opatrně vše promíchat, dát do zapékací mísy vyložené peč. papírem a péct navrch trochu másla
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.