- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Voda, minerální vody bez příchutě | 600 | 
| Celer bulva | 70 | 
| Cibule | 30 | 
| Mrkev | 70 | 
| Brambory (syrové) | 150 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 | 
Energetická hodnota celkem: 1004 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 5, 
                                                        Tuky (g): 5, 
                                                        Sacharidy (g): 43,
                                                        SAFA (g): 1,
                                                        Cukry (g): 11,
                                                        Vláknina (g): 7,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 502 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









