- Autor: katasmerdova
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 90 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
| Cibule | 15 |
| Mrkev | 50 |
| Petržel - kořen | 20 |
| Celer bulva | 20 |
| Rajčata | 50 |
| Víno červené | 15 |
| Těstoviny (uvařené) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 1872 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






