- Autor: janasztukova
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Tempeh uzený | 190 |
| Mrkev | 213 |
| Celer bulva | 321 |
| Česnek | 16 |
| Cibule | 164 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 4835 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 85,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1612 kJ
Bílkoviny (g): 16.7, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 15.7, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







