- Autor: lafanela
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole mungo (v suchém stavu) | 200 |
Olej olivový | 10 |
Česnek | 14 |
Zázvor | 15 |
Dochucovadla:
citron,
Energetická hodnota celkem: 2672 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 85,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 445 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 14.2, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
namocime mungo fazole pres noc, varime 45 min nez zmeknou na panev nalijeme olej pridame pul lzicky horcicneho seminka, kdyz zacnou poskakovat pridame 1 bobkovy list,1/2 lzicky turmericu, 1/2 lzicky suseny koriandr a 1/2lzicky mlety kmin, spetku pepre a 1 1/2 lzicky zazvoru, dva strouzky cesneku a lzicku soli nechame chvili osmahnout aby se nam to nespalilo pak pridame mungo s vodou a jeste kratce povarime dochutime lzickou cukru a citronem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.