TOPlist


Zeleninový tatarák

  • Uživatelský recept
  • Autor: nickyh
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer bulva200
Mrkev200
Cibule40
Česnek10
Hořčice plnotučná průměr10
Sójová omáčka12
Worcester12
Olej olivový24
Eidam 30%70
Vlašské ořechy150

Energetická hodnota celkem: 6909 kJ

Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 126, Sacharidy (g): 75 SAFA (g): 25 Cukry (g): 39 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 864 kJ

Bílkoviny (g): 6.4, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 9.4 SAFA (g): 3.1 Cukry (g): 4.9 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

mletý černý pepř, sladká i pálivá červená paprika, sůl

Postup přípravy

Celer, mrkev a sýr nastrouháme najemno, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme najemno, vše smícháme s olejem, ochutíme omáčkami a kořením, jak jsme zvyklý u masového tataráku a mažeme na toasty nebo topinky (i čerstvý chleba je výborný).

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma