- Autor: ilona
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Brambory zimní | 280 | 
| Celer bulva | 350 | 
| Mrkev | 400 | 
| Petržel - kořen | 226 | 
| Cibule | 100 | 
| Okurky sterilované průměr | 150 | 
Dochucovadla:
nové koření,ocet,sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 3211 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 25, 
                                                        Tuky (g): 2, 
                                                        Sacharidy (g): 158,
                                                        SAFA (g): 0,
                                                        Cukry (g): 69,
                                                        Vláknina (g): 35,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 803 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 39.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 17.3, Vláknina (g): 8.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






