TOPlist


Mrkvový dort Raw

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev250
Vlašské ořechy200
Rozinky Basic125
Kokos strouhaný40
Med100
Kešu100
Citronová šťáva50
Kokosový olej Natural10

Energetická hodnota celkem: 12915 kJ

Bílkoviny (g): 56, Tuky (g): 201, Sacharidy (g): 269 SAFA (g): 52 Cukry (g): 200 Vláknina (g): 37 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1614 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 25.1, Sacharidy (g): 33.6 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 4.6 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Skořice,místo medu použít 3 lžíce agávového sirupu

Postup přípravy

Kešu min.4 hod. máčet(lépe přes noc),rozinky aspoň 1 hod.,mrkev rozmixovat, přidat ostat.suroviny na korpus (mrkev,vlašáky,rozinky,kokos,3 lžíce medu(sirupu)-já jsem dala 2 lžíce, lžičku skořice, mixovat ne do kašovita.Natlačit do formy,uložit na chvíli do lednice.Na polevu rozmix.kešu,olej,3 lžíce medu(sirupu)-já jsem dala 1 lžíci,4 lžíce vody.Mixovat do hladka, nalít na korpus,posypat strouhanými ořechy,nechat několik hodin ztuhnout.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma