TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Mrkvový dort Raw

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

Skořice,místo medu použít 3 lžíce agávového sirupu

Energetická hodnota celkem: 12915 kJ

Bílkoviny (g): 56, Tuky (g): 201, Sacharidy (g): 269, SAFA (g): 52, Cukry (g): 200, Vláknina (g): 37, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1614 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 25.1, Sacharidy (g): 33.6, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Kešu min.4 hod. máčet(lépe přes noc),rozinky aspoň 1 hod.,mrkev rozmixovat, přidat ostat.suroviny na korpus (mrkev,vlašáky,rozinky,kokos,3 lžíce medu(sirupu)-já jsem dala 2 lžíce, lžičku skořice, mixovat ne do kašovita.Natlačit do formy,uložit na chvíli do lednice.Na polevu rozmix.kešu,olej,3 lžíce medu(sirupu)-já jsem dala 1 lžíci,4 lžíce vody.Mixovat do hladka, nalít na korpus,posypat strouhanými ořechy,nechat několik hodin ztuhnout.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři