TOPlist
Sledujte nás:

Salát z rybího filé se zakysanou smetanou

Zpět
  • Autor: manek
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 7.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3408 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 22, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 487 kJ

Bílkoviny (g): 13.6, Tuky (g): 5.1, Sacharidy (g): 3.9, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 1.4

Postup přípravy

Filé dáme vařit do menšího množství osolené vody s octem (jen aby bylo potopené). Uvaříme do měkka - doba varu záleží na jeho kvalitě. Vyjmeme je z vody, necháme vychladnout a prsty rozdrobíme na malé kousky. Do poloměkka uvařenou mrkev a kyselou okurku nakrájíme na drobnější kostičky, cibuli na velmi drobné kousky a přidáme k rybě. V zakysané smetaně rozmícháme hořčici. Přidáme ji k pevným surovinám, promícháme a vše dochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a cukrem. Salát dáme na několik hodin do chladničky, aby se proležel.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 08. 2015 12:19
Díky za tenhle recept, krásný na večeře, rybí salát můžu kdykoli.

Naši partneři