- Autor: puzzle99
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bylinky
Energetická hodnota celkem: 500 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 167 kJ
Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Dýni Hokkaido nakrájíme na plátky, cca.0,5 - 1 cm, naskládáme na plech pokapaný olivovým olejem, osolíme mořskou solí a můžeme dochutit česnekem, čerstvě mletým pepřem, nebo prostě tím, co máte rádi:-) Pokud dáváte přednost bylinkám, ty přidávám až pár minut před dopečením.Pečeme přibližně na 20 min. při 180 st. a podáváme jako předkrm nebo přílohu k hlavnímu jídlu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.