- Autor: cardigan
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 3.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Celer bulva | 600 | 
| Rýže parboiled (v suchém stavu) | 120 | 
| Olej olivový | 25 | 
| Cibule | 250 | 
| Sójová omáčka | 30 | 
| Vlašské ořechy | 30 | 
| Zázvor | 20 | 
Dochucovadla:
balsamico , mletý kmín, pepř, sojová omáčka,sůl
Energetická hodnota celkem: 5593 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 29, 
                                                        Tuky (g): 43, 
                                                        Sacharidy (g): 198,
                                                        SAFA (g): 15,
                                                        Cukry (g): 64,
                                                        Vláknina (g): 22,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1864 kJ
Bílkoviny (g): 9.7, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 66, SAFA (g): 5, Cukry (g): 21.3, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
- cibuli nakrájet na půlkolečka, celer nastrouhat na hrubo, zázvor na jemno, uvařit rýži zvlášť, na velké pánvi na oleji osmažit do zlatova cibuli, přidat celer, zázvor a také osmažit , ochutit sojovou omáčkou, osolit, okořenit, zakápnout troškou balsamika, přidat rozlámané ořechy a smíchat s rýží. Lze přidat podle chuti s celerem i trochu nastrouhané mrkve, kousky marinovaného tofu, opečených jater nebo kuřecích psou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






