- Autor: KrejcikovaGabriela
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 1800 |
| Brambory (syrové) | 360 |
| Mrkev | 200 |
| Celer bulva | 120 |
| Kedlubna | 90 |
| Pór | 50 |
| Paprika červená | 100 |
| Cibule | 20 |
| Česnek | 5 |
| Máslo čerstvé | 60 |
| Mouka kukuřičná | 50 |
Dochucovadla:
bylinková sůl, podravka,bylinky do polévky, bylinkové máslo, medvědí česnek, libeček, majoránka
Energetická hodnota celkem: 6537 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 212,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 16
Energetická hodnota na 1 porci: 934 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 8.6, Sacharidy (g): 30.3, SAFA (g): 5, Cukry (g): 7.4, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






