TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pečená podzimní zelenina

Zpět
  • Autor: pancelka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, sladká mletá paprika, sušená cibule, případně zázvor

Energetická hodnota celkem: 2551 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 133, SAFA (g): 0, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 638 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 33.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Oloupanou a na kostičky nakrájenou zeleninu (brambory, máslová dýně, cibule, dva strouky česneku, paprika, rajče, červená řepa) - lze různě obměňovat poměry, či přidat tofu- dáme do pekáčku, zakapeme trochou oleje a dáme péct na 200°C asi na 45 min až hodinu. Do měkka.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři