TOPlist


Hovězí svíčková na grilu, těstovinový salát

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny (v suchém stavu)160
Víno bílé suché80
Hořčice kremžská (Hellmann´s)20
Jogurt bílý polotučný průměr80
Olej olivový8
Hovězí svíčková (syrová)400
Cibule40
Česnek15
Rajčata 300
Paprika červená300

Energetická hodnota celkem: 6315 kJ

Bílkoviny (g): 112, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 170 SAFA (g): 14 Cukry (g): 35 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1579 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 42.5 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 8.8 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

šalvěj, rozmarýn, sůl, pepř

Postup přípravy

Očištěnou cibuli a česnek najemno nakrájíme, přidáme lžičku hořčice, bílé víno a sekané bylinky (šalvěj, rozmarýn). Porce svíčkové potřeme směsí, zabalíme do alobalu a necháme v chladu marinovat. Těstoviny uvaříme v osolené vodě „na skus“, scedíme a necháme vychladnout. Očištěnou a omytou zeleninu nakrájíme na libovolné kousky, přidáme k těstovinám, pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a zamícháme s jogurtem. Svíčkové řezy opečeme na grilu a podáváme s těstovinovým salátem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

04. 01. 2017 16:56

marunecka

Těším se, až to vyzkouším.

24. 09. 2013 11:07

popleta

ách, kam všichni chodíte na tak báječné nápady?

17. 03. 2013 22:30

Hanina58

Dobrý tip:-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma